Χαιρετισμός Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
κ. Γεωργίου Καρατάσιου

Μετά την λήξη του 6ου Μαθητικού Συνεδρίου, της μεγαλύτερης μαθητικής επιστημονικής διοργάνωσης της Κεντρικής Μακεδονίας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν τη διοργάνωση.

Α) Πρώτα από όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν παλμό και χρώμα. Ήταν οι πρωταγωνιστές και μας εξέπληξαν ευχάριστα. Η δημιουργικότητα, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και η εφευρετικότητα ήταν τα κύρια στοιχεία που εξέπεμψαν προς τους επισκέπτες και το κοινό. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης αισθάνεται περήφανη για την προσπάθεια τους και την ποιότητα των έργων. Τα παιδιά αυτά είναι η καλύτερη εγγύηση για το ψηφιακό μέλλον της χώρας μας.

Β)Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που είχαν την ευθύνη της επιστημονικής καθοδήγησης των εργασιών. Αξιολόγησαν ένα μεγάλο αριθμό εργασιών μαθητών(περισσότερες από 300) και αφιέρωσαν πολλές ώρες προσωπικής δουλειάς, με κύριο στόχο τη βελτίωση ποιότητας της διοργάνωσης.

Γ) Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει επίσης να δώσουμε και στους εκπαιδευτικούς των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ Κεντρικής Μακεδονίας όπως και στους υπόλοιπους συναδέλφους της οργανωτικής επιτροπής. Το προσωπικό αυτό εξυπηρέτησε με ευγένεια και μεράκι όλους τους 3100 μαθητές-σύνεδρους, 430 εκπαιδευτικούς και πολλούς ακόμη επισκέπτες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι έδειξαν επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφού παρόλο τον όγκο του συνεδρίου, οι εργασίες διεξήχθησαν ομαλά και δε σημειώθηκε το παραμικρό μέσα στο τριήμερο ενώ οι μαθητέςπροσήλθαν, φιλοξενήθηκαν και αποχώρησαν με ασφάλεια.

Δ) Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές του Συνεδρίου, τους Φίλους του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και το Ίδρυμα Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ? ΝΟΗΣΙΣ, για την εξαιρετική συνεργασία.

Ευχαριστίες επίσης και στους χορηγούς που προσέφεραν αφίσες, banners, συνεδριακό υλικό, και αναψυκτικά προς τους μαθητές, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας, το TV100-FM100, τη Livemedia και τη δημοσιογραφική ομάδα του ΙΕΚ Επανομής.